E-mail: info@deadpooldriving.hu      Tel.: 06-70-720-5455

Rólunk

Mit is mondhatnánk Magunkról. Fiatalos? Életrevaló? Merész...??? Szókimondó...? És még sok-sok más is. A lényeg az életérzés, amit már több helyen is leírtunk Nektek, hogy mind a hárman ŐRÜLTEN SZERETÜNK vezetni. A vezetés-oktatás számunkra nem csak egy munka, amit el kell végezni és ezt a kocsiban érezni is fogjátok mellettünk. Az életre is megtanítunk vezetni, nem csak a forgalmidra.

Together 01

Bea - A Szurikáta párti (tanulás közben majd megérted...) Bea

Palóczai-Kiss Beáta vagyok. Kislány korom óta mindig is érdekeltek a járművek. Anyáék elmondása alapján babákkal is játszottam..., de többet autóztam... (hiába mondom én nekik, hogy fiú unokatesók között ne várjanak mást ). A környezetemben, aki nem ismer első hallásra furcsának találja, hogy míg más nő a cipők és ruhák, én az autók, motorok és buszok után forgolódok...
Mindig is kerestem a választ a "mi leszek, ha nagy leszek" kérdésre... a ’’valamilyen formában’’ tanítani és a pszichológia mindig bekúszott a válaszok közé, és úgy érzem a gépjárművezető oktatásban megtaláltam magam is, és a válaszokat is. 2018 óta oktatok B kategóriát. Mai napig élvezem az emberek különbözőségét, egyediségét, hogy mindenkihez meg kell újulni, a megfelelő megoldást kell megtalálni a tanítása során.
Hiszem, hogy az egyén egészséges önbizalmának kiépítésével könnyebben tudja megtanulni a vezetést, le tudja küzdeni a felmerülő akadályokat, dönteni tud helyzetekben és a legfontosabb, hogy élvezni tudja a vezetést.
Ahogy szoktam fogalmazni a tanulóim kezdetben egy kis bimbók, akik a tanulási folyamat végére egy szép virággá nyílnak ki.
Ebben a folyamatban tudok Neked is segíteni, hogy megtanulj, a közösen átélt szituációk alapján, illetve az alapok rutinná alakulása folyamán sok mindent, szépen fokozatosan ’’engedve el egymás kezét".

Peti - Az Autómániás Peti

Írhatnék magamról litániát, vagy a szokásos unalmas bemutatkozást... 2011-ben kezdtem el oktatni... de ezt hagyjuk is!
Ha szeretnél feszültségmentes környezetben, vidám hangulatban megtanulni "vezetni" (néha még nekem sem megy, ezért tanítom...), és nem egy ideggyenge oktató mellett, gyomorgörccsel feszengeni minden órán, akkor lehet, hogy én vagyok a Te embered.
"Nem kell szuperhősnek lenned ahhoz, hogy megszerezd a jogsit. De a megfelelő oktató úgy is kihozza belőled!" By Deadpool (vagy ez lehet, hogy tőlem van???).

TimiTimi - Az Eltévedt terapeuta

Fúúú de nem szeretek bemutatkozókat írni... Na de ha már ennyire muszáj volt, mert rágtam a saját fülem miatta... akkor, csak hogy valamit rólam is tudjatok már. Gépjárművezető-oktató... ja nem csak oktató vagyok, de nem gépjárművezető.
Igazából a ’’másik’’ életemben életmód és személyiségfejlesztéssel, valamint ezekhez kapcsolódó oktatással foglalkozom. Hogy hogyan is kerülök ide? Jó kérdés mi?
Lassan 6 éve dolgozom a gépjárművezető képzésben, imádok vezetni, és én magam is nagyon jó oktatótól tanultam, aki még jobban megszerettette velem a vezetést, ezért szívügyem, hogy ezt a lehetőséget mások számára is elérhetővé és hozzáférhetővé tegyem. Meg hát a többiek nem hagytak aludni amíg bele nem mentem, hogy vállalom ezt az egészet...

 Together 02


Vélemények tanulóinktól: