E-mail: info@deadpooldriving.hu      Tel.: 06-70-720-5455
Áthelyezés más autósiskolából

Áthelyezés más autósiskolából

 

Felköltöztél Budapestre egy másik városból és most új autós sulit keresel? Nem jössz jól ki az oktatóddal? Nem érzed jól magad a vezetési órákon? Nem jön be a suli ahol jelenleg tanulsz? Úgy érzed nem olyan módom oktatnak, ahogy az számodra érthető, befogadható lenne?

Bármi is legyen az ok amiért úgy érzed autóssiskolát váltanál, azt általában mindig mérleges és körültekintés szokta megelőzni, hogy még egy lehetséges csalódás vagy negatív élmény ne érjen.

Mindenkinek más a habitusa, a személyisége és a tanulási módszere, ezért nem is feltétlenük a negatív tapasztalat készteti váltásra a tanulókat egyik sulitól vagy oktatótól a másikhoz. Természetesen nem is tud mindenki megfelelő lenni mindenkinek, ezért ha úgy éreznéd, hogy szeretnél sulit váltani és hozzánk jönnél, akkor erre nálunk díjmentesen (extra regisztrációs díj nélkül) van lehetőséged.

A Deadpool Driving-nál mi az Őrülten szeretünk vezetni ’életérzés’ alapján állunk a tanulókhoz és a tanulási folyamathoz. Fontos a számunkra, hogy a saját imádatunkat a vezetéssel kapcsolatban, rád is átragasszuk, mert hisszük, hogy igazán jó vezető akkor lehet valakiből ha élvezni is tudja a vezetést, nem csak egy szükséges rosszként áll hozzá.

Ezért ha nálunk folytatnád a tanulmányaidat, az első fontos lépes, hogy egy pici képet kapjunk a habitusodról. Ez is segíteni fog nekünk abban, hogy felmérjük milyen stílusú oktató lenne számodra a megfelelő ahhoz, hogy a igazán megszeresd a vezetést. Ehhez katt ide.

Ezzel párhuzamosan szeretnénk a te egyedi esetedről is képet kapni, hogy mi az amiért váltanál (természetesen nem a volt oktatód nevére vagyunk kíváncsiak, hanem a megélt tapasztalatokra). Miért fontos ez? Nem mindegy, hogy van-e már egy sajnálatos negatív tapasztalatod, vagy még negatív tapasztalatok híján vagy és most a nulláról indulsz majd el nálunk is, pl egy sikeres kresz vizsgát követően, 0 km vezetéssel.

Évtizedes tapasztalattal, empátiával és jó emberismerő képességgel rendelkező oktatóink szívesen segítenek neked, hogy te is azt mondhasd a forgalmi vizsgád után: Őrülten szeretek vezetni!!!!

Manuális váltós autón történő vezetés díja áthelyezős tanulóknak: 10.000 ft / tanóra

Automata váltós autón történő vezetés díja áthelyezős tanulóknak: 12.000 ft / tanóra

Motoron történő vezetés díja áthelyezős tanulóknak: 13.000 ft / tanóra

(egy tanóra a 24/2005. (IV. 21.) GKM rendeletben meghatározottak alapján 50 perc)

Amennyiben szeretnél jelentkezni hozzánk írj nekünk emailt (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), kattints a Jelentkezés menüpontra, vagy keress minket telefonon: 06-70-720-5455 (elérhetőség: hétfőtől csütörtökig 9-17 óra között).