E-mail: info@deadpooldriving.hu      Tel.: 06-70-720-5455
Elsősegély tanfolyam és vizsga információk

Elsősegély tanfolyam és vizsga információk

Magyarországon a jogosítványszerzéshez kötelező letenni a közúti elsősegély vizsgát, amelyhez nálunk az E-Educatio díjnyertes tanfolyamát tudod igénybe venni. A tanfolyam online módon zajlik ugyanazon a felületen, ahol a kresz tanfolyamot is eléred. Így ezt is rugalmasan, otthonról, a te időbeosztásodnak megfelelően tudod elvégezni.

Sokan gondolják azt, hogy az elsősegély tanfolyamot online elvégezni nem ugyanannyira hatékony mint a személyes, tantermes tanfolyamok esetén. A mi tapasztalatunk azonban az, hogy a két tanfolyam típus közötti egyetlen eltérés (a babán történő újraélesztés gyakorlásának a lehetősége) nem befolyásolja a vizsgasikerességet.

A tanulók (mondhatni a népesség) 90 %-a sajnos egyenlőre nem rendelkezik azzal a lélekjelenléttel, ami éles helyzetben lehetővé teszi a hatékony elsősegély nyújtást egy baleseti helyszínen. Ezért bármelyik tanfolyam típust is végeznéd el, mi azt javasoljuk, hogy amennyiben baleseti szituációba kerülsz az első dolgod a 112-s segélyhívószám tárcsázása legyen, ahol a dicspécsertől részletes útmutatást kapsz arról, hogy mi a teendőd.

Nálunk az elsősegély tanfolyamot az alábbi opciók keretein belül tudod elvégezni:

55.000 ft-s áron (kresz elméleti tanfolyam + elsősegély tanfolyam), csak önállóan az elsősegély tanfolyamot 15.000 ft-s áron tudod megrendelni.

Amennyiben szeretnél jelentkezni hozzánk írj nekünk emailt (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), kattints a Jelentkezés menüpontra, vagy keress minket telefonon: 06-70-720-5455 (elérhetőség: hétfőtől csütörtökig 9-17 óra között).

Amennyiben még is úgy érzed, hogy te a maradék 10 %-ba tartozol, abban az esetben mi is a tantermi képzést javasoljuk a számodra, ahol az oktatótól még kérdezni is tudsz és kiegészítő tudásanyagot is elsajátíthatsz az adott baleseti helyzetekkel, állapotokkal kapcsolatban. Ebben az esetben a Magyar Vöröskeresztet tudod megkeresni a következő tantermes tanfolyamuk indulásával kapcsolatban.

Vizsgára a Magyar Vöröskereszt oldalán keresztül tudsz jelentkezni, ahol mind az időpontot, mind a helyszínt kitudod választani, valamint a vizsgadíjat is be tudod fizetni: https://voroskeresztbp.hu/elsoseglynyujto_vizsga/

2023. szeptember 1.-i információ alapján az elsősegély vizsga díja:
15.500 ft