E-mail: info@deadpooldriving.hu      Tel.: 06-70-720-5455
Gyakorló vezetés jogosítvánnyal

Gyakorló vezetés jogosítvánnyal

Utoljára akkor ültél autóban / motoron amikor a forgalmi vizsgád sikerült? Meg van a jogosítványod, de eddig csak a szekrényben porosodott?

Felköltöztél a vidéki részről Budapest nyüzsgő forgatagába én félelmetesnek érzed, hogy egyedül, egy kis előgyakorlás nélkül itt is vezess?
Külföldön éltél az elmúlt X évben és most hogy Magyarországon vagy szeretnéd újra felvenni az itteni ritmust?
Átismételnéd a szabályokat, táblákat?

Bármelyik kérdésre is válaszoltál igennel állunk rendelkezésedre. Évtizedes tapasztalattal és rendkívül jó tanulói visszajelzésekkel rendelkező oktatóink szívesen segítenek neked, hogy újra gyakorlott sofőr lehess ebben a hektikus, gyakran veszélyekkel és nagy körültekintést igénylő szituációkkal teljes budapesti közlekedésben.

Gyakorló vezetés díja jogosítványosoknak:

Manuális váltós autón: 10.000 ft / tanóra

Automata váltós autón: 12.000 ft / tanóra

egy tanóra a 24/2005. (IV. 21.) GKM rendeletben meghatározottak alapján 50 perc

Amennyiben a szabályokat is átismételnéd, arra is tudunk egy jó megoldást. Online ismeretfelújító tanfolyamunk segítségével a te idődben, a te ritmusodban tudod átismételni a teljes kreszt, szabályokkal, táblákkal, forgalmi szituációkkal együtt.
Ismeretfelújító online tanfolyam díja: 20.000 ft (felhasználási idő: 36 óra, 90 nap)

Amennyiben szeretnél jelentkezni hozzánk írj nekünk emailt (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), kattints a Jelentkezés menüpontra, vagy keress minket telefonon: 06-70-720-5455 (elérhetőség: hétfőtől csütörtökig 9-17 óra között).